Monday, June 15, 2009

De Sergio

In deze tijden van crisis en armlastigheid heeft Ikea nu een nieuw, spannend product gelanceerd; de Sergio. Geboren uit een associatieve samenwerking met de Fietsfabriek hebben Zweedse meubel-wetenschappers werkelijk een juweeltje ontworpen binnen de markt van uitklapbare mobile homes.

Deze multifunctionele woning is het neusje van de zalm voor iedereen die vrijheid als het hoogste goed heeft. Compleet ecologisch verantwoord rijdt de Sergio voor 100% op biologische mensenkracht en kan het een topsnelheid behalen van zo'n vijf á zes kilometer per uur.

Makkelijk te parkeren en volledig waterdicht, is deze nieuwe bicyclette-living een must voor de moderne Amsterdammer. U kunt uw Sergio zowel mét als zónder t-shirt besturen; de keuze is aan u.

Ook is de Sergio volledig beschonken te besturen. Wij raden u zelfs aan om alvorens een testrit te komen maken op een van onze filialen reeds een goed stuk in uw kraag te hebben zitten. Wij verzekeren u ook dat onze acteur op de foto (Willem) ten tijde van zijn rit compleet, onbesuisd dronken was.

Wij zien u graag verschijnen in één van onze vierkante, blauwe, landschapsvervuilende dozen!!!

"If it's Ikea, It's Superfluous!"




Met dank aan huisfotograag Binnen De Gracht.

3 comments:

  1. Whaha- Willem rekent op visite....genoeg zitplaatsen en de sixpackjes ook al in huis!
    Dit ontwerp gaat de markt vast snel veroveren, vooral door het ontbreken van een kilo schroefjes;-)

    ReplyDelete
  2. mooie aanbieding en gave foto, zelf gemaakt ?

    ReplyDelete
  3. Een uitstekend product en uitstekend aangeprezen, er al over nagedacht om advertenties voor ikea te schrijven, after all, er is een enorme behoefte aan gestandaardiseerde individuele smaak.

    ReplyDelete